Ветеран АТО Мирослав Гай у своєму блозі повідомив про те, що він особисто підтримує рішення українського лідера Володимира Зеленського не доводити питання про зняття прем'єр-міністра Олексія Гончарука у Верховну Раду України.

Олексій Гончарук

Справа в тому, хто їх, невігласів, гвалтівників, корупціонерів, і інших "нових облич" підбирає і приводить до влади, а робить це безпосередньо глава держави. "Туман в голові" не зникне від роздачі державних посад продюсерам, чоловікам власних бухгалтерів й іншим. За його словами, війна нікуди не зникне, навіть, якщо всю студію "Квартал 95" перейменують в РНБО. Повернення людей колишнього президента України Віктора Януковича не зробить нашу країну більш стабільною і багатшими.

Олексій Гончарук

Блогер зазначає, що звільнення Гончарука сталося через його сміливу оцінку кваліфікації президента – "туман в голові". Зеленський може скільки завгодно прибувати в омані, однак українці не можуть собі дозволити омани, на тлі, озвучених Гончаруком, майбутніх катастроф. Провал Зеленського з монобольшинством і Кабміном – це провал всієї України.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

До того ж, за словами Гая, на даний момент нам потрібно думати, як зменшити очікуваний збиток, при цьому не даючи зануритися Україні в повний хаос, що призведе до влади проросійські організації, принесе ще більшу війну і кине Україну в обійми Кремля.

Чому я проти звільнення Гончарука. По-перше, справа не в прем'єрі, не в монобільшості, а в тому, хто їх, невігласів,...

Geplaatst door Мирослав Гай op Vrijdag 17 januari 2020

Нагадаємо, що у президента Володимира Зеленського є три вагомі причини для того, щоб негайно прийняти відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Гончарук висловив свою позицію щодо "прослушки" його кабінету.

Також "Знай.ua" писав, що президент України Володимир Зеленський зустрівся з прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком, який напередодні потрапив у скандал, і вирішив його долю.