Юрист Семен Ханін прокоментував висловлювання депутата від "Слуги народу" Євгена Брагара, який порадив пенсіонерці з мінімальною зарплатою продати собаку для того, щоб розрахуватися за газ.

Про це розповів директор юридичної компанії "Амбер" Семен Ханін в прогшрами "Сніданок юриста" на YouTube.

Юрист зазначив, що його вчинок викликав величезну кількість несхвальних відгуків. Сам Ханін вирішив згадати всіх депутатів від партії "Слуга народу", хто потрапляв у скандали при тому, що вони знаходяться при владі менше, ніж рік.

"Роман Іванісов, депутат, який раніше був засуджений за зґвалтування і став депутатом Верховної Ради; Скороход Ганна, Антон Поляків – їх виключили з фракції "Слуга народу" за те, що вони голосували не так, як вирішила фракція, тобто показували свою власну думку; Богдан Яременко – депутат, який займався прямо в залі Верховної Ради листуванням з повіями", - перераховує юрист.

У Раді, фото facebook "Слуга народу"
У Раді, фото facebook "Слуга народу"

Популярні новини зараз
Пенсійний фонд дає три місяці: хто не встигне, втратить частину заслуженої пенсії Пенсіонерів обкладуть податками: кому доведеться платити Пенсіонери втратять залишки виплат на картах: що приготував Кабмін Заплатите за сусіда, який багато миється: українцям розповіли, як вони "закривають" комуналку комусь із дому
Показати ще

Також він згадав про Галини Третьякової, яка прямо в залі Верховної Ради обговорювала свої інтимні питання, Миколу Тищенка, який попався на листуванні з Джокером, де розповідав, як депутати отримують зарплату в конвертах.

"Юрій Корявченко, він же Юзик, Юлій Кисіль, Володимир Захарченко, В'ячеслав Медянник – чотири депутати від "Слуги народу", які обговорювали з поліцією Кривого Рогу вирішення своїх особистих бізнесових питань; Андрій Богданцев – хуліган зі стажем, ще до бійки у Верховній Раді бив людей і за цим фактом навіть порушувалися кримінальні справи", - розповідає він.

Семен Ханін задається питанням, чи може варто вже змінити законодавчу систему і перестати голосувати за партії і її лідерів, "коли під прапор того чи іншого лідера приходять люди незрозумілим чином підібрані за незрозумілі заслуги".

"Може пора зробити так, щоб кожен окремо за себе доводив право стати народним обранцем? Коли міністри призначені скаржаться, що 36 тисяч зарплата – це мало, вони напевно забувають, що хтось живе на 2 тисячі гривень пенсії? Євген Брагар вибачився, але як може людина в 24 роки ляпнути пенсіонерці про продаж собаки? За кого вони взагалі там у Верховній Раді сприймають нас, людей, які живуть в цій країні, якщо вони таким текстом дозволяють собі відповідати на питання людини, яка може і їсть далеко не кожен день, вже не вникаючи в питання що їсть?", - запитує Ханін.

Проте він зазначив, що вважає, що у всьому тому, що відбувається винні громадяни України, "тому що ми допускаємо до такого, тому що це ми приводимо до влади своїми голосами таких людей, а своїм мовчанням дозволяємо таким людям залишатися при владі і керувати нами".

Нагадаємо, юрист Семен Ханін розповів деталі справи Гонтарєвої.

Як повідомляв Знай. ua, юрист Семен Ханін розповів, чим закінчився візит МВФ.

Також Знай. ua писав, що банк Гонтарєвої позбувся 86 мільйонів.