Лідер Туреччини Реджеп Таїп Ердоган під час офіційної церемонії зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським зробив досить неочікуваний вчинок. Так, він на площі біля Маріїнського палацу привітався з почесною вартою українського мовою, сказавши "Слава Україні".

Варто зауважити, Ердоган прибув до України з робочим візитом: він разом із Зеленським має намір підписати українсько-турецькі двосторонні документи.

Відтак, під час офіційної церемонії зустрічі турецький президент підійшов до мікрофона та на українській вигукнув: "Слава Україні". У свою чергу почесна варта відповіла словами: "Героям Слава!".

Зустріч Зеленського та Ердогана, скріншот: ОП
Зустріч Зеленського та Ердогана, скріншот: ОП

Потім президенти оглянули зведений перед Маріїнським палацом стрій почесної варти, заслухали гімни Туреччини та України та вирушили в церемоніальну резиденцію глави України, де й відбулися заплановані переговори.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що в Окружний адміністративний суд міста Києва надійшов позов, в якому просять "покарати", а також змусити Міністерство юстиції України заборонити в державі фракцію чинного президента України Володимира Зеленського "Слуга народу".

Як повідомляв портал "Знай.ua", президент України Володимир Зеленський провів нараду з Кабінетом міністрів і представниками Нафтогазу з питання зниження тарифів на послуги опалення для населення.

Також "Знай.ua" писав, що на продаж виставили акаунта самого лідера української держави Володимира Зеленського.