Народний депутат від Опозиційний платформи "За життя" Ілля Кива спілкувався з депутатом Держдуми Російської Федерації і лідером партії ЛДПР Володимиром Жириновським просто під час засідання парламенту, йдеться у телеграм-каналі Знай.ua.

Листування вдалось зафіксувати і передати TK Media журналісту Олексію Липовецькому.

Жириновський написав Киві в понеділок, 3 лютого, з питанням "Набирав?". Кива відповів на наступний день, у вівторок, 4 лютого, запитавши про самопочуття Жириновського і попросивши передзвонити, коли буде можливість.

Скріншот, кадр з відео

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після цього Ківа почав набирати повідомлення: "У Раду прийшов гомік-прем'єр зі своїм під*рским урядом, країну сука просрали і з цими пид*рами шансів відновити економіку і взаємовідносини немає".

Набравши повідомлення, народний обранець декілька раз його перечитав, почухав там, де не свербить і заблокував телефон.

Скріншот, кадр з відео

Як відомо, Володимир Жириновський - скандальний російський політик, депутат Держдуми всіх скликань, керівник фракції ЛДПР, багаторазовий кандидат у президенти країни-агресора Росії. Відкрито підтримує "ЛНР" і "ДНР", системно робить антиукраїнські заяви.

Просто виникає питання, чиї інтереси представляють депутати на штиб Киви у Верховній Раді України?!

Нагадаємо, скандальний Кива закликав українок скидати йому інтимні фото: "Є можливість стати відомими".

Як повідомляв портал Знай.ua, Ілля Кива, народний депутат "Опозиційної платформи - За життя" чіпав свої геніталії під час засідання Верховної Ради. Делікатний момент потрапив на камеру журналіста Всеволода Філімоненко.

Також Знай.ua писав, нові народні обранці всього за пів року роботи відзначилися неоднозначною поведінкою