В мережу опублікували фото листування нардепа від ОПЗЖ Іллі Киви нібито з російським депутатом Володимиром Жириновським. У ЗМІ припустили, що контактом "Жирик Володимир Вольфович" є скандальний Жириновський, але виявилося, що це – жартівливий підпис друга Киви.

Про це заявив сам народний депутат на своїй Facebook-сторінці.

"Тут новий скандал накльовується, тому вирішив прояснити ситуацію!) Листувався я зі своїм другом Володимиром, якого звуть "Жирик". По суті написаного в повідомленні можу відповісти за кожне слово, бо це правда. А все інше - це запалені фантазії журналістів. До речі, я у нього записаний як Халк..." – написав Кива.

скріншот з Fаcebook Іллі Ківи

У свою чергу депутат Держдуми РФ, голова ЛДПР Володимир Жириновський спростував і листування і сам факт знайомства з українським колегою.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За словами представника Жириновського, Володимир Вольфович "взагалі не знає, хто такий Ілля Кива". Більш того, глава ЛДПР навіть не користується смартфоном, тому написати йому неможливо.

скріншот, кадр з відео

Нагадаємо, що в листуванні Кива нібито поскаржився Жириновському на Гончарука, обізвавши його "під*ром".

Як повідомляв портал Знай.uа, Кива безглуздо виправдався за переписку в Раді.

Також портал Знай.uа писав, що скандальний нардеп Ілля Кива обізвав українців "тупим стадом" через Голокост і Бандеру.