Сьогодні, 5 лютого, Верховна Рада прийняла за основу і в цілому законопроект №2466 "Про визнання таким, що втратив чинність, закон України "Про стройовий статут Збройних сил України".

Як відомо, 300 народнихї обранців підтримали його прийняття за основу, після чого глава парламенту Дмитро Разумков запропонував схвалити документ у цілому. За прийняття документу в цілому проголосували 278 депутатів.

У Раді, фото facebook "Слуга народу"
У Раді, фото facebook "Слуга народу"

"Законопроект спрямований на впровадження стандартів НАТО у всіх сферах військової діяльності з метою досягнення критеріїв, необхідних для набуття членства в Організації Північноатлантичного договору", - сказано в пояснювальній записці.

На Донбасі, фото сайт ЗСУ
На Донбасі, фото сайт ЗСУ

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Головною метою законопроекту є приведення нормативно-правових актів України згідно з євроатлантичними нормами і критеріями членства в НАТО шляхом внесення змін у відповідні законодавчі та інші нормативно-правові акти України з питань, які регулюються стройовим статутом ЗСУ.

Нагадаємо, слуга народу Дмитрієва переплюнула дружину Луценка, вбравшись у 35 пенсій.

Як повідомляв Знай.ua, Зеленський показав чергове "кіно" розборок з Гончаруком і компанією.

Також Знай.ua писав, що Зеленський вже знає, хто прослуховував Гончарука.