Депутат Ради Оксана Дмитрієва ("Слуга народу") здивувала своїм зовнішнім виглядом на засіданні Верховної Ради. Спеціальний парламентський кореспондент від LB Ганна Стешенко на своїй сторінці у Facebook написала середню вартість образу чиновниці.

Гарний смак на речі у нардепа важко заперечити. Журналістка написала, що "слуга народу" в черговий раз "вигуляла в Раду" дорогу брендову річ. На Дмитрієвої красувався культовий піджак Balmain, початкова вартість якого становить близько 2 тис. євро. Народний депутат розгулювала по парламенту в наряді, вартість якого перевищує розмір прожиткового мінімуму в Україні майже в 23 рази.

Скріншот допису з Фейсбук

"Зараз в такому кольорі піджак можна купити за 47.350 грн (при середній зарплатні нардепа без "депутатських" у 40 тис. грн). Сама Дмитрієва на питання: "не фейк чи?" (так часто воліють відмовлятися депутати в подібних випадках), - оригінальність не заперечує", - написала Стешенко.

Facebook Анни Стешенко

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Facebook Анни Стешенко

Facebook Анни Стешенко

Такий же піджак в минулому скликанні любила носити дружина екс-генпрокурора Ірина Луценко. Крім стильного піджака, на Дмитрієвій помітили стьобані черевики Le Silla за 21.512 грн.

Скріншот допису з Фейсбук

Користувачі підтримали її обурення в коментарях під постом.

"Красиво. Але я в принципі не розумію, навіщо за ганчірки платити величезні гроші", "Від самого початку не потрібно було йти в Раду працювати", "Є пенсіонери з пенсією до 2 тис" – пишуть вони.

Facebook Анни Стешенко

Нагадаємо, Гончарука спіймали на обмані через газу, ціни тільки ростуть, українці поза себе від люті.

Як повідомляв Знай.ua, Зеленський показав чергове "кіно" розборок з Гончаруком і компанією.

Також Знай.ua писав, що Зеленський вже знає, хто прослуховував Гончарука.