Перша леді України Олена Зеленська у четвер, 6 лютого, відзначає свій День народження. Дружині президента виповнилося 42 роки. Володимир Зеленський вже написав для неї зворушливе привітання і подякував за підтримку та турботу.

Про це стало відомо завдяки публікації президента України в мережі Instagram.

Олена Зеленська, фото: прес-служба
Олена Зеленська, фото: прес-служба

"Кохати. Захоплюватися. Пишатися. Бачити твоє відображення в очах дітей. Відчувати твою турботу та підтримку. Бути спокійним і впевненим, знаючи, що ти завжди поруч. Гадати, як ти відреагуєш на новини — приємні чи не дуже. Чекати зустрічі вдома, як перед першим побаченням. Сказати поглядом те, для чого слова бувають зайвими. Разом сміятися і сумувати. Йти по життю на відстані дотику, не втрачаючи зв'язку ні на хвилину. Це і є людське щастя. Принаймні для мене. Тому моє щастя — це ти. З твоїм днем, кохана", - написав Володимир Зеленський у своєму Instagram.

Олена Зеленська, фото: Фокус
Олена Зеленська, фото: Фокус

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А ось близька подруга першою леді Ксенія - дружина коміка Євгена Кошового відверто розповіла про характер дружини Володимира Зеленського, а також про те, чи змінилася вона після нового статусу її чоловіка.

За словами Ксенії, Олена завжди була відкритою, доброю і з відмінним почуттям гумору. На жаль, зараз щільний графік не дає Зеленській часу часто бачитися з друзями, але вона про них не забуває, а переписується або іноді їм дзвонить. Дружина Кошового зазначила, що "корона у Зеленської не виросла" і вона залишилася такою ж, як і була раніше.

Нагадаємо, Кравець готується стати мамою, у мережі обговорюють вагітний животик гумористи.

Як повідомляв Знай.uа Кекелія вагітна? Керівник Жіночого Кварталу прокоментував чутки.

Знай.uа писав, українська Кейт Міддлтон — кращі образи іменинниці Олени Зеленської.