Перша леді України Олена Зеленська у четвер, 6 лютого, святкує свій день народження. За час президентства Володимира Зеленського вона не раз дивувала стильними і елегантними образами. Давайте згадаємо найяскравіші з них.

"Приємно, коли в Нью-Йорку чи Парижі у мене запитують, хто дизайнер мого костюма. А мене питають. І не так цікаво було б назвати західний бренд, який там і так відомий, — як приємно відкривати світу українських дизайнерів", — якось поділилася з Vogue Олена.

На інавгурації президента Володимира Зеленського Олена з'явилася у вбранні з шовково-вовняного крепу від студії ARTEMKLIMCHUK. Лаконічний стиль чудово поєднувався з українськими традиціями. Так, на рукавах плаття і кейпах була вишивка ручної роботи.

Олена Зеленська показала Smart casual в його найкращому прояві. Для щоденного стилю ділової жінки вона вибрала костюм вільного крою від українського бренду SIX і поєднувала його з білими універсальним кедами і базової футболкою.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Найскандальнішим нарядом Олени Зеленської стала лимонна сукня від FROLOV, яку вона обрала для інтронізації імператора Нарухіто.

Олена Зеленська, фото: прес-служба
Олена Зеленська, фото: прес-служба

Для святкового банкету в Японії Олена Зеленська змінила його на ніжно-блакитне від молодого дизайнера Івана Фролова. Він був стилізований під чоловічий фрак.

Олена Зеленська, фото: прес-служба
Олена Зеленська, фото: прес-служба

Олена Зеленська запам'яталася елегантним вбранням на зустрічі з дружиною прем'єр-міністра Ізраїлю Сарою Нетаньяху. Вона з'явилася в білій сукні-пальто з асиметричним коміром і елегантним поясом.

Олена Зеленська, фото: прес-служба
Олена Зеленська, фото: прес-служба

Нагадаємо, Олена Зеленська відмовилася від Instagram.

Як повідомляв Знай. ua, Олена Зеленська відновила свій Facebook після хвилі хейта.

Також Знай. ua писав, що Олену Зеленську змусили відповідати за слова президента у Facebook.