Легендарний голкіпер київського "Динамо" та збірної України Олександр Шовковський може очолити міністерство молоді та спорту.

В Офісі президента хочуть розділити Міністерство культури, молоді та спорту на дві окремі структури – міністерство культури та міністерство молоді та спорту. Про це повідомляє "Українська правда"

Зараз у спортсменів триває підготовка до Олімпіади-2020, якій може завадити поновлення Міністерства спорту, що викличе преблеми через реорганізацію. Саме тому найбільш вірогідним розвитком подій стане те, що у Бородянського заберуть питання спорту і створять Держагентство спорту в сфері управління Мінкульту.

Одним з кандидатів на цей пост є легенда "Динамо" Олександр Шовковський , який зараз працює помічником головного тренера збірної України Андрія Шевченка.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще