Міністерство цифровий трансформації України провело презентацію мобільного програми "Дія", а також презентувало національну онлайн-платформу "Дія. Цифрова грамотність".

"Дія" - це мобільний додаток, покликаний зберігати всі необхідні документи в електронному вигляді.
У презентації взяв участь президент Володимир Зеленський. Але і тут не обійшлося без курйозів. Мережа вибухнула гучними обговореннями того, як невдало обрали розміщення напису "Дія" на трибуні,за якою стояв гарант держави. Про це написала Ірина Геращенко у своєму пості на Facebook:

Чесно кажучи, я спочатку подумала, що це якийсь монтаж, мем, «мова ненависті» клятих « порохоботів» . Але ні, це реальна дія прес- служби президента і організаторів цього дійства. Діятєлі. Пане Зеленський, женіть їх в шию, вони для вас набагато небезпечніші, ніж Маруся Звіробій Р. S. Треба буде сьогодні поцікавитися думкою мфо « вічні традиційні цінності»:) - написала вона під фото

"Прикрили грішне місце", коментатори не залишили пост без своєї уваги:.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський також взяв участь у презентації додатку "Дія"


Як повідомляв портал "Знай.ua", в мобільному додатку "Дія" вже є цифрові поліси для обов’язкового страхування відповідальності автовласників та електронний студентський квиток.


Також "Знай.ua" писав, що поліцейські зможуть підтвердити достовірність посвідчень у додатку "Дія"