Події, що відбуваються цього тижня в сесійній залі Верховної Ради, дивують різноманіттям. І не менш вражаючими за бійки та блокаду трибуни, що відбувалося 6 лютого, є вбрання та аксесуари нардепів. Поки українці намагаються пережити зимовий період, сплачуючи вагомий куш сімейного бюджету за опалення та комунальні послуги, слуги народу не перестають демонструвати вишукані елементи гардеробу. Хто цього разу вразив "золотим луком", дізнавалися Знай.ua.

Член комітету з питань антикорупційної політики

Із сумкою відомого бренду в сесійну залу завітала народний депутат від політичної партії "Опозиційна платформа – За життя", член Комітету Верховної Ради з питань антикорупційної політики Антоніна Славицька.

Нардеп Антоніна Славицька - фото Знай.ua
Нардеп Антоніна Славицька - фото Знай.ua

Коштує цей аксесуар більш ніж 2 тисячі євро – а це понад 54 тис грн, що дорівнює майже 30 мінімальним пенсіям, яка з 1 січня становить 1889 грн.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

До речі, серед загального асортименту сумок цього бренду є і вдвічі дешевші варіанти, вартістю від 23 до 25 тис грн. А ця модель знаходиться у топі найбільш дорогих сумок.

Чим здивують нардепи наступного тижня, читайте на порталі Знай.ua.