Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук відповів на запитання щодо своєї заяви про звільнення. Відповідний питання прозвучало в самому кінці "Години запитань до уряду" у п'ятницю, 7 лютого.

"А тепер до питання про президента, це був політичний хід для того, щоб продемонструвати, що між нами немає ніяких непорозумінь і довіра. І вам не вдасться, не вдасться розхитати довіру, як це намагалися зробити маніпуляцією", - сказав Гончарук.

Раніше повідомлялося, що прем'єр-міністра України Олексія Гончарука "заганьбили" в Раді. Це сталося під час виступу Гончарука у сесійній залі Верховної Ради, куди він пришлел у п'ятницю, 7 лютого на "Годину запитань".

У Верховній Раді після його хвалебної промови, в якій він похвалив депутатів за оперативну роботу і з гордістю повідомив про зменшених платіжках за газ для населення, в залі виразно чулися крики "Ганьба!Ганьба!".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто відзначити, що кількість скарг від українців з різних куточків країни на те, що суми в квитанціях за опалення і газ тільки ростуть збільшується, і ніхто не помітив зниження суми в платіжках.

Нагадаємо, конфлікт між нардепами у Верховній Раді закінчився кров'ю Тимошенко.

Як повідомляв Знай. ua, Разумков не отримав зарплату і поскаржився на Тимошенко.

Також Знай. ua писав, що "слуга" Тищенко не встиг проголосувати, тому що знімав сторіс.