"Слуги" нібито народу стали ще ближчими до крадіжки української землі. Мине небагато часу і земельне питання буде вирішене остаточно.

Спочатку у нас украдуть землю, потім свободу про це говорити, а після цього нас заженуть у рабство, адеже ми житимемо вже не на своїй зеллі.

Про це попередив українців блогер Ігор Лесєв у новому випуску програми "Не добрий вечір".

Земля - це єдине, що скріпляє і об'єднує українців, говорить Лесєв. І втративши її, українці зрозуміють, що їх обікрали, але буде вже пізно.
"Ми були на своїй землі. Тепер це вже не так. І ми цього наразі ще не усвідомлюємо, бо поки що нічого не змінилося", - говорить Лесєв.

Блогер зауважує, що проблема лежить у значно ширшому вимірі. Голосуючи за Зеленського, більшість українців хотіла позбутися влади Полрошенка і надіялась, що людина, не заплямована владою, зможе щось змінити.

В цьому і криється найбільший обман, говорить Лесєв.
"Але ось як раз тут нас і обдурили. На імені Зеленського всю владу в країні рейданули порохоботи другого ешелону... Ми отримали владу Порошенка без Порошенка", - вважає Лесєв.
Блогер зауважує, що влада всіма силами намагається "закрити рот" ЗМІ і прикрутити будь-яку свободу слова, щоб вільно чинити злочини.
"У нас хочуть ввести подібну систему в ЗМІ, як в Китаї, як в Росії, як в Туреччині. Ось це ми з вами отримали за підсумком виборів 2019 року".
Лесєв закликав не залишатися байдужими до порушення громадянських прав, інакше нас перетворять на рабів.
"Спочатку вони у нас вкрадуть землю. Потім свободу про це говорити. А потім розкажуть, які ми невдячні свині, адже це ми живемо на їхній землі і дихаємо їх нім повітрям нашої кріпосної свободи", - говорить Лесєв.

Нагадаємо, Ігор Лесєв довів, що "слуги народу" небезпечніші за коронавірус