Стало відомо, що першою леді південноафриканської країни Лесото Меса Табане пред'явили офіційні звинувачення у вбивстві колишньої дружини свого чоловіка. Про це повідомляє BBC.

Подружжя Табане

Так, у вівторок, 4 лютого, Табане з'явилася на допиті в поліції. Після цього суд офіційно звинуватив її у вбивстві попередньої дружини свого чоловіка. Також допитали Томаса Табане і ніяких звинувачень йому не висунули.

Слід зазначити, що ексдружину прем'єра Ліполело Табане застрелили в 2017 році біля будинку подружжя в Масеру, столиці Лесото. Тоді між Липолело і Томас Табане відбувався процес розлучення.

Спочатку у вбивстві Ліполело звинувачували невідомих озброєних чоловіків, однак пізніше підозра впала на діючу дружину Томаса Табане. Вже 10 січня правоохоронці оголосила жінку в розшук.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Пізніше діючу дружину прем'єра затримали на кордоні між Лесото і Південної Африкою.

Нагадаємо, що в Парламенті і уряді максимально посилена безпека через скандальну ситуацію з прослуховуванням прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

Як повідомляв портал "Знай.ua", прем'єр-міністр України Олексій Гончарук відповів на запитання щодо своєї заяви про звільнення.

Також "Знай.ua" писав, що прем'єр-міністра України Олексія Гончарука "заганьбили" в Раді.