Після моторошної стрілянини на Закарпатті місцева влада звернулася до президента України Володимира Зеленського та закликала його, аби він ввів у місто спеціальні підрозділи Національної поліції та Національної гвардії.

Про таке йдеться у повідомленні пресслужби міськради.

Варто зауважити, що нещодавно у Мукачево просто посеред білого дня сталася моторошна стрілянина. Відтак, двоє водії: мінівену та Mercedes-Benz "Гелендваген" почали стріляти один в одного - в результаті товариша екс-нардеа екстрено госпіталізували до лікарні.

Наразі ж, у зв'язку з цим, Мукачівська міськрада звернулася до Зеленського та закликала організувати відпрацювання міста спеціальними підрозділами Національної поліції та Національної гвардії.

Міський голова Мукачево

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Звертаємося із закликом про надання Мукачеву невідкладної і дієвої правоохоронної допомоги, яка б передбачала:

  • Проведення оперативного і профілактичного відпрацювання міста спеціальними підрозділами Національної поліції та Національної гвардії, із залученням висококваліфікованих, досвідчених працівників з кримінального блоку.
  • Зміну керівництва міського управління поліції, посилення його особового складу фахівцями з інших регіонів країни.
  • Посилення матеріально-технічного забезпечення поліції Мукачева сучасними засобами, автотранспортом і екіпіровкою".

Позачергова сесія

Мукачівська міськрада звернулася до Президента щодо криміногенної ситуації в місті та діяльності правоохоронних органів Сьогодні міський голова Андрій Балога сьогодні скликав позачергову сесія міськради. В порядку денному одне питання «Про звернення до Президента України щодо криміногенної ситуації в місті та діяльності правоохоронних органів по забезпеченню законності та правопорядку».

Geplaatst door Мукачівська міська рада op Vrijdag 7 februari 2020

Нагадаємо, що в Мукачево розстріляли друга екс-нардепа, кілер у червоній куртці засвітився на відео

Як повідомляв портал "Знай.uа" , у світовому суді російського Новокузнецька місцевий житель влаштував стрілянину через несправедливого, на його думку, рішення.

Також "Знай.uа" писав, що в Далласі (США) під час шкільного матчу між командами "Саут-Оук-Кліфф" і "Кімбол" сталася стрілянина.