Народний депутат фракції "Слуга народу" Олександр Дубінський звернув увагу українців на ще одного працівника державного підприємства, який отримує космічну зарплату. Відтак, ним став чоловік скандальної блогерши Яніни Соколової, який працює в Ощадбанку.

Про таке він розповів на власній Facebook-сторінці.

"Багато з вас знають про існування блоггерша Яніни Соколової, у якої все "вата", а Порошенко кращий президент. Так ось, у Яніни, як би це не дивно звучало, є чоловік. Цей чоловік обіймає посаду в правлінні державного Ощадбанку. І там отримує ту саму, надвисоку зарплату!". – написав він.

Окрім цього, нардеп також надав і цифри стосовно того, скільки ж чоловік Соколової отримав за останні три місяці:

  • 11.2019 - 337 416,41 гривні;
  • 12.2019 - 216 478,07;
  • 01.2020 - 217 991,95.

Скріншот допису

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, що в Окружний адміністративний суд міста Києва надійшов позов, в якому просять "покарати", а також змусити Міністерство юстиції України заборонити в державі фракцію чинного президента України Володимира Зеленського "Слуга народу".

Як повідомляв Знай.uа переговори Зеленського з Помпео: "принцип" Рузвельта, шанс на власну нафту і оплот в серці Європи.


Також Знай.uа писав про те, що заява Мендель про обмін полоненими зачепила українців за живе: "Огидно і соромно".