Відомий український журналіст та депутат від президентської партії "Слуга народу" Олександр Дубінський вирішив підколоти колишнього президента Петра Порошенка. Так, він прийшов до Ради у футболці з нецензурним написом.

Відповідне фото на своїй особистій сторінці опублікував фотограф Ян Доброносов.

Інцидент стався у четвер, 12 вересня. На футболці Дубінського було написано "Яких тобі ще, бл**ь, реформ не вистачає?" Це фраза з аудіо-файлу, який раніше публікував Дубинський.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

На записі колишній президент Петро Порошенко вичитує главу Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку Тимура Хромаєва за пост у Facebook з критикою реформ.

Варто зазначити, що самого Петра Порошенка на засіданні в Раді не було, тому ми не знаємо про його реакції на такий хід Дубинського.

У четвер, 12 вересня, Верховна рада України розглянула законопроект про відстрочення штрафних санкцій за нерозмитнені авто на іноземній реєстрації, так звані "євробляхи". Крім цього, зазначається, що нардепи розглянули законопроекти про внесення змін до Конституції про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо джерел формування державного дорожнього фонду.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський планує відвідати США 23 вересня для участі в Генасамблеї ООН.

Як повідомляв портал Знай.ua, українців врятують від банківського капкана та величезних штрафів: Зеленському залишилося тільки підписати.

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський знайшов Андрію Богдан заступника серед ворогів Порошенка: адвокат з блискучою кар'єрою.