Народний депутат фракції "Слуга народу" Олександр Дубінський опублікував у себе на сторінці новий допис:

Шабунін пише, що отримав повноваження в посольстві US Embassy Kyiv Ukraine відкликати візи у депутатів, які підписали проєкт постанови щодо відставки Ситника) Дитячий садок і збоку бантик. Я навіть не думав, що він такий ід@от ... Але, що не зробиш в розпачі.


Саме так він прокоментував реакцію Шабуніна на новий законопроєкт, який той коментував раніше:

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В Раді виявилося 216 ідіоти, неспроможних прочитати ОДНУ статтю закону http://bit.ly/378mtld. Вивчайте, підписанти "постанови" Дубінського, як мавпочки Коломойського вас дурнями на весь Світ виставили. Самі винні. І не треба потім виправдовуватися, що це була ваша політична, а не правова позиція. По звільненню Авакова щось не має вашої позиції, і по розпуску окружного київського адмінсуду, і по ВРП теж. Дивлюся на вас і не знаю, що гірше корупціонери чи неуки 🤦🏼‍♂️. - писав раніше Шабунін

Нагадаємо, Олександр Дубінський звернув увагу українців на ще одного працівника державного підприємства, який отримує космічну зарплату.


Як повідомляв портал "Знай.ua", Олександр Дубінський заявив, що "хабарника", якого уряд затримав на спробі підкупити начальника Держрезерву України, Милованов самостійно найняв на роботу.


Також "Знай.ua" писав, що під Радою з жорсткими вимогами мітингують аграрії