Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

В ефірі пропагандистського шоу "60 хвилин", яке веде скандально відома Ольга Скабеєва, продемонстрували трейлер фільму "Наші котики", де майстри графіки додали в кадр відомих голлівудських зірок. І це не на жарт розлютило лідера партії "ЛДПР" Володимира Жириновського.

Про це стало відомо завдяки фрагменту ефіру, який активно обговорюють в мережі.

Відомо, що у фільмі розповідається про те, як у розпал гібридної війни Росії проти України інженер, актор, футбольний тренер і продавець квітів їдуть добровольцями на Схід. Згодом до четвірки приєднується амбітна журналістка для виконання секретного завдання. В жодного з них немає бойового досвіду, ніхто нічого не знає про наміри командування, і майже не орієнтується на місцевості. Втім, саме вони стають причиною грандіозного фіаско масштабної операції ворога. Швидше за все ці кадри і змусили одіозного Жириновського ллютувати.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Всіх знищимо! Спалити напалмом всіх! Щоб ані Києва не було, ані Львова, нічого не було!" – закричав після перегляду опальний російський політик.

Нагадаємо, у львівського слугу народу вселився чорноротий Жириновський, - прощавай, мандат.

Як повідомляв Знай.uа в Ківу вселився Жириновський, під роздачу потрапила жінка.

Знай.uа писав, Ківа поділився фантазіями про листування з Жириновським.