Українська волонтерка Олена Біленька, більш відома як Маруся Звіробій, перебуваючи у Печерському районному суді Києва з приводу розгляду справи про погрози Президенту України, висловила свою негативну оцінку сміливості Володимира Зеленського.

Маруся Звіробій піддала критиці те, що Зеленський надягав бронежилет під час свого візиту до Ватикану, де президент зустрівся з Папою Римським Франциском.

"Я об'єктивно вважаю, що президент - сц*ло. І чекаю сюди президента, тому що командувач країни не повинен ображатися на двох дівчаток... Чого він ходить там у Папи Римського з броником?" - пояснює Біленька.

Маруся Звіробій

Зараз у Печерському районному суді міста Києва обирають запобіжний захід щодо Марусі Звіробій. Жінці висунули звинувачення в погрозі президенту через її коментарі під час стріму, в якому військова зауважила, що Зеленський ризикує зіштовхнутися з вибухом гранати чи артобстрілом, якщо він буде продовжувати грубити військовослужбовцям.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше Володимир Зеленський вже отримував схожу оцінку. Весною 2019 року актриса і журналіст Яніна Соколова назвала його "сц*куном", запрошуючи його на інтерв'ю.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Маруся Звіробій знову накинулася на Зеленського: "Путін навіть капці зробить президентом".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Маруся Звіробій перед допитом у ДБР заговорила по-іншому: "За мною стежать".

Також "Знай.ua" писав, що фігурантка справи Звіробій здивувала поведінкою перед допитом у ДБР.