Скандальна ветеран АТО, волонтер Маруся Звіробій заявила, що Володимир Зеленський став президентом України, швидше за все, за участю Російської Федерації та її лідера Володимира Путіна. На її думку, не тільки Україна, але і всі країни Європи вже давно куплені Росією і самі ні на що вплинути не можуть.

Про це вона заявила в ефірі одного з українських телеканалів.

"Коли були вибори, Росія підтримувала Зеленського. Росія може "ушатати" американців – вона навіть там на вибори вплинула. Вже посадила назад Європу. І, як мені особисто показав "нормандський формат", де ніби на задніх лапах сиділи Німеччина з Францією, – це він (Путін. – Ред.) їх купив. Це вже все просто куплено і продано. І наш теж разом з ними", – висловилася Звіробій.

Маруся Звіробій у ДБР, фото LB.ua
Маруся Звіробій у ДБР, фото LB.ua

Маруся думає, що в той час, коли Російська Федерація, маючи такий вплив на весь світ, підтримує кого-небудь в Україні, це говорить про те, що вона запросто може зробити главою нашої держави того, кого захоче.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Навіть якщо вона тапки Зеленського підтримає, не сумнівайтеся – вони стануть президентом! Тому що такий масштабний пресинг... В 2014 році в останній раз пам'ятаю, коли вони "Правий сектор" ще валили. Я їх близько знаю, інформаційно дізнаюся всіх цих ботів і можу вже проводити семінари про те, як їх розпізнавати. Знаю силу їх впливу", – наголосила Звіробій.

Нагадаємо, Зеленський змусить українців читати присягу: подробиці нового закону президента.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський пообіцяв зробити це з Путіним 10 разів, в Кремлі відповіли.

Знай.uа писав, Звіробій погодилася на прослуховування і спостереження заради зустрічі з Зеленським.