Народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко забув, що працює у Раді, знімав сторіс для Instagram, аж не встиг проголосувати за внесення поправок у закон про ринок землі, бо був надто зайнятий свої телефоном.

Микола Тищенко - активний користувач соціальної мережі Instagram. Депутат любить показувати своїм передплатникам, що відбувається у Верховній Раді. Правда, його любов до публічності, заважає його роботі. Це слуга народу довів під час засідання парламенту 7-го лютого.

Микола Тищенко, фото: прес-служба Нового каналу
Микола Тищенко, фото: прес-служба Нового каналу

"Робота кипить!", - гордо каже Микола Тищенко на камеру смартфону, записуючи сторіс.

І не встигає проголосувати... На відео видно, як він довго шукав картку для голосування.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Тищенко, фото з вільних джерел
Тищенко, фото з вільних джерел

Після слів Тищенко своїм глядачам в соцмережі, в залі лунає заклик до голосування, і нардеп намагається дістати свою картку проголосувати за новий закон, але, на жаль, не встигає цього зробити. Таким чином, політик суперечить сам собі, що депутати і він, в тому числі "працюють не покладаючи рук".

Також на сторінці Миколи Тищенка з'явилася пряма трансляція, де він хвалиться тим, що депутати працюють «в поті чола».

"Ми працюємо. У нас сьогодні новий імідж. Ми хочемо, щоб закони були проголосовані", — повідомив депутат своїм передплатникам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай. ua, колега Зеленського необережно пожартував над Тимошенко прямо в Раді.

Також Знай. ua писав, що припинити "пресувати" - натовп українців прийшла з вимогами до Зеленському.