Корейський фільм Пон Джу-хо ″Паразити″ взяв всі головні ″Оскари″. Однак насправді нагороди мали належати українцям, адже ми годуємо велику армію паразитів, які смокчуть наші гроші і не відчепляться аж до самої смерті ″організму″.

Таку думку висловив блогер Ігор Лесєв у новому випуску своєї програми ″Не добрий вечір″.

За словами Лесєва, в Україні з'явився багатий виводок паразитів - вони смокчуть ресурси країни і викликають патогенні мутації, наближаючи Україну до катастрофи.

Блогер показав справжніх, не вигаданих, як у фльмі, а реальних паразитів, які живуть за рахунок українців.

Першою у списку блогера йде міністр освіти Ганна Новосад.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

″Ось екзопаразит Ганна Новосад. Загін комах, підвид блохи. Аня ніде толком ніколи не працювала в сфері науки і освіти. Але стала міністром науки і освіти.
І все що вміє - це смоктати гроші″,- зазначає блогер.

Лесєв пригадав, як Новосад скаржилася на маленьку зарплату в 36 тисч, якої, як каже міністр освіти, їй не вистарчає на виховння дітей. При цьому, цих самих дітей у неї нема.

Крім того, Новосад задекларувала покупку скромної квартири на 46 кв м, в той же час незадекларованим заишилося елітне житло в центра Києва.

Наступним у списку паразитів йде Найєм.

″Смоктав в ″Українській правді″, потім в партії Петра Порошенка. Тепер дуже активно смокче в Укроборонпромі. Лишень за два місяці насмоктав півмільйона гривень. Це за офіційними відомостями... Банкет паразита Найєма оплачуємо ми з вами. А він каламутить схеми і катається по світу за наші з вами гроші. Справжній афганський клоп″, - зазначив Лесєв.

А от Коболєв за словами Лесєва — це вже справжній вампір на тлі інших паразитів.

″Тільки чистий оклад у нього становить один мільйон гривень. Це в місяць. А є ще премії, бонуси, підйомні. Охорона, оздоровчі, медична страховка. Щомісяця ця тварина нам обходиться мільйонів в п'ять. Знову ж таки, це ми не торкаємося схем, з яких незвичайний вампір особливо рясно харчується. І ось що цей паразит пропонує? А він пропонує приватизувати "Нафтогаз". Ну типу якщо вам холопи дорого мене утримувати - віддайте мені в годування цю тему. Це вже не просто незвичайний паразит. Це незвичайний безсовісний паразит″.

Не обійшов увагою блогер і Артема Ситника.

″Глава НАБУ Артем Ситник - натуральний кліщовий енцефаліт. Ситник призводить до стійких неврологічних ускладнень. Тривале знаходження Ситника призводить до смерті організму. Ось судіть самі. Річний бюджет НАБУ перевищує мільярд гривень. Контора існує вже п'ять років. А за весь час існування НАБУ повернуло до бюджету країни трохи більше 300 мільйонів гривень. Це за словами самого Ситника. Якщо судити за словами інших людей, то там мова йде про декілька десятків тисяч гривень. Погодьтеся, дуже корисна і ефективна контора.″

Ці всі паразити не приносять ніякої користі. Вони навіть не є самоокупними. Все що вони роблять - це смокчуть наші гроші, зазначає блогер. Але найстрашніше те, що вони ніколи не наїдяться і не відчепляться аж до самої смерті ″організму″.

″Вивчайте на дозвіллі паразитологію. Патогенні організми просто так не заспокояться — вони існують за рахунок організму до самої його смерті″, - уклав Лесєв..

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше