У середу, 12 лютого, новопризначений голова Офісу президента Андрій Єрмак розпочав свій перший день роботи на новій посаді з прес-брифінгу. Єрмак у 20-хвилинній промові, що відбулася на Банковій розповів про свій план дій на цій посаді.

Своє бачення ″місії″ Єрмака озвучив журналіст і блогер Андрій Пальчевський в ефірі Politeka Online.

За словами журналіста, Андрій Єрмак повинен буде повернути Зеленському легітимність. Сьогодні довіра до Зеленського підірвана і в цьому велика заслуга тепер уже ексглови ОП Андрія Богдана, вважає Пальчевський.

″Верховним правителем першого періоду перебування Зеленського (на посту президента - ред.) був Андрій Богдан. І його перебування було абсолютно катастрофічним, він як козел капусту з'їв рейтинг Зеленського. Та якщо рейтинг — це справа така, то от довіра до Зеленського підірвана назавжди... Якщо при президенті така людина екзотичної зовнішності і поведінки, я маю на увазі Богдана, який дозволяв собі співати і танцювати поряд з керівником нашої країни, нівелюючи і баналізуючи посаду президента, голови держави, так а куди ж тоді дивиться ця голова?″

Пальчевський вважає, що місія Єрмака полягає в тому, щоб повернути довіру до Зеленського та створити новий політичний проект, який буде здатний вирішувати проблеми, які стали перед нашою державою.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Я думаю, що Андрію Єрмаку зараз доведеться зализувати рани на тілі довіри до слуги народу, я маю на увазі Зеленського, тому що про партію вже ніхто не говорить — політичний проект ″Слуга народу″ помер. Я думаю, Єрмак буде змушений створюватиновий політичний проект. Якщо у нього вистарчить мудрості, то він повинен зробити політичну солянку з представників різних політичних сил, які могли б консенснусно, колегіально вирішувати проблеми, які стали перед нашою державою. Якщо він консолідатором не стане, від Зеленського реально нічого не залишиться″.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський прокоментував відставку Богдана та призначення Єрмака

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський анонсував масштабну чистку у "Слузі народу"

Також Знай.ua писав, як відставка Андрія Богдана вплине на політичний курс України