Новий помічник президента Володимира Зеленського Андрій Єрмак сказав, що відтепер Офіс президента буде поважати медіа. Про це повідомив політолог Юрій Романенко у своєму телеграм-каналі Romanenko Dreams&Nightmare Show.

Скріншот, фото з телеграм-каналу

Романенко зауважує, що в Україні політики так часто брешуть, що особисто він повірить в щирість намірів тільки тоді, коли два ганебних законопроекти "Про медіа" та "Про дезінформацію" назавжди зникнуть з порядку денного Верховної Ради.

"Руслан Уралов зробив мотивуючий ролик до акції протесту на захист свобод, яка відбудеться 19 лютого о 10-00 під Офісом президента у Києві. Приходьте", - закликав автор.

Романенко впевнений, що ситуація із тиском на медіа торкнеться всіх і кожного - блогер ви чи ні. Тому політолог закликав українців приходити на акцію протесту під Офісом президента у Києві.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У відео блогер зробив нарізку відео найяскравіших моментів діяльності нової влади, показав їх нахабство, некомпетентність, слабкість, страх, скупість і бездіяльність.

Юрий Романенко (Yuriy Romanenko), посмотрел твою беседу с Лямецом, проникся и небрежными движениями мыши накидал на таймлайн частное домашнее видео.

Geplaatst door Ruslan Uralov op Woensdag 12 februari 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський прокоментував відставку Богдана та призначення Єрмака

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський анонсував масштабну чистку у "Слузі народу"

Також Знай.ua писав, як відставка Андрія Богдана вплине на політичний курс України