Голова Державної податкової служби Сергій Верланов та міністр фінансів України Оксана Маркарова ″кришують″ крупний конвертаційний центр.

В податкових Львівської, Київської, Донецької областей та у самому місті Києві діє конвертаційний центр з оборотом 24 млрд гривень в місяць. Про це заявив економічний експерт в Telegram.

Голова Податкової Сергій Верланов, фото:ЕП

міністр фінансів України Оксана Маркалова, фото: Уніан

В конвертаційний центр, зокрема, входить тіньовий король ринку контрабанди Львова, головний "конвертатор" Львіської області Василь Костюк. А також директор львівської тютюнової фабрики Григорій Козловський та Олександр Сєдой. В результаті їхньої "діяльності" в держбюджет не поступає 4 млрд грн ПДВ щомісяця.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А за "кришування" центру "ділки" щомісяця платять "винагороду" Сергію Верланову у розмірі 500 тисяч доларів, та Оксані Маркаровій — мільйон доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, спливли "подвиги" найбагатшої чиновниці режиму Порошенка Оксани Маркарової

Як повідомляв портал Знай.ua, найбільші втрати бюджету відбуваються на кордоні, в офшорах та завдяки діяльності конвертаційних центрів

Також Знай.ua писав, Лесєв показав справжніх паразитів, які смокчуть наші гроші