Дружина президента України Володимира Зеленського Олена Зеленська відвідала мультимедійну виставку "Ukraine WOW", яка демонструє можливості перевикористання індустріальних площин столиці України.

Укразалізниця не хоче залишатись лише інституцією, яка надає транспортні послуги, але й прагне статти гравцем на виставкому полі. У всьому світі великі інституції шукають способи нової комунікації із споживачами послуг, відкриття невеликої галереї або фондування тематичної виставки - найбільш популярні рішення оновлення публічного іміджу старих підприємтсв.

Так, минулого року на одному із пустих складів Укразілізниці відкрилась виставка “Ukraine WOW”. Куратори прагнули дослідити і відобразити роль залізниці у житті України, а також консолідувати українців, показавши наскільки усе-таки Україна одна, хоча вона і надзвичайно різноманітна.

Однією із відвідувачок цієї виставки стала перша леді України, Олена Зеленська. Після візиту перші леді залишила великий звіт на своїй сторінці в Instagram: “Здійснити уявну мандрівку потягом зі сходу на захід і водночас отримати можливість на мить повернутися в дитинство й згадати, якою ж шаленою пригодою була звичайнісінька зараз для нас, дорослих, подорож залізницею. Або протестувати сучасні мультимедійні технології в дії. Навіть у тих, хто боїться висоти, є шанс «піднятися» на оглядовий майданчик «Батьківщини-матері» – віртуально та абсолютно безпечно За 10 хвилин промчати 1646 км від Ужгорода до Лисичанська, побувати в «Тунелі кохання», стати голосом героя українського мультфільму й почути, як звучать села України, – тут можливо все!

Можна підсумувати - дружина президента залишилась задоволеною виставкою і рекомендує її відвідати усім охочим.

Оригінальність виставки, імовірно, підштовхнула Зеленську на сміливість у виборі свого гардеробу. Зазвичай дружина президента надає перевагу речам цікавого і модного крою, проте світлих і теплих кольорів. Цього ж разу Олена Зеленська поєднала червоні широкі штани та об'ємне велике блакитне пальто - такі сміливі поєднання кольорів нетипові для гардеробу першої леді. Як і інші виходи Олени, ця публічна подія також привернула увагу жителів країни і модних критиків.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, раніше Олена Зеленська не стрималась у день народження президента: "Ніколи не спокійно".

Як повідомляв портал "Знай.ua", перша леді Олена Зеленська з офіційним спа-візитом осоромилася в Омані: "Класні шльопанці", фото.

Також "Знай.ua" писав, що дружина Кошового у день народження Олени Зеленської видала усі секрети першої леді.