Заступник командира УДА, командир 8-го окремого батальйону "Аратта" Андрій "Червень" Гергерт пройшов свою першу хіміотерапію.

Відповідну інформацію про стан військового на власній Facebook-сторінці оприлюднив командувач Української добровольчої армії, ексглава "Правого сектора" Дмитро Ярош.

Варто зауважити, що не так давно у Гергерта виявили неоперабельну пухлину, а відтак, бійцеві необхідно пройти жорстку хіміотерапію.

"Вітаю, провіднику! Пройшов першу хімію, переношу терпимо. Сьогодні вперше за місяць самостійно поїв, а головне зміг трохи попити, шлунок вперше пропустив. Вірю, що ще поборемося! Спасибі всім і вам за підтримку!" – йдеться в повідомленні.

Скріншот допису Яроша

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дмитро Ярош опублікував пост у Facebook, висловивши свою думку про гомосексуалів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", народний депутат від фракції "Слуга народу" Олександр Дубинський заявив, що закон про медіа, який нещодавно ініціював міністр культури Володимир Бородянський, це механізм прямої цензури в російському аналогу.

Також "Знай.ua" писав, що найближчим часом накопичувальна пенсійна система в Україні вводитися не буде.