У 2020 році завдання на ЗНО змінять в сторону компетентнісного підходу. Про це говорить міністр освіти Анна Новосад.

Вана стверджує, що тепер тести стосуватимуться більш життєвих та реальних ситуацій. Про це керівниця МОН заявила в ефірі програми "Сніданок з 1 + 1", де розповіла, що УЦОЯО впровадив зміни через результати з PISA.

Власне розвиток і самостійна робота - також важливий етап навчання в школі і в підготовці до ЗНО. Я вважаю, що в рамках шкільного навчання підготуватися до тестів абсолютно реально - підкреслила Новосад

На її Міністерки, тести мають перевіряти саме навички компетенцій, які опановує дитина протягом шкільного часу і які закладені в основу Нової української школи, а не те, що вони перевіряють тепер.

Більше у відео:

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Анна Новосад придбала в Києві квартиру майже за мільйон гривень

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський після заслуховування звіту уряду може прийняти рішення про відставку низки міністрів.