Інформація, озвучена в розслідуванні програми "Схеми" про поїздку секретаря Ради безпеки Російської Федерації Миколи Патрушева в Оман та зустріч там з президентом України Володимиром Зеленським не відповідає дійсності.

Таку заяву зробив прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков в коментарі росСМИ.

Також Пєсков уточнив, що інформація видання "Радіо Свобода" про можливу зустріч Патрушева і Зеленського в Омані – "брехня".

Володимир Зеленський в Омані, фото: Facebook / Офіс Президента України
Володимир Зеленський в Омані, фото: Facebook / Офіс Президента України

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

До речі, раніше політичний експерт зазначав, що визнання правди щодо поїздки Зеленського до Оману може поставити під загрозу його президентство.

Нагадаємо, що Зеленського в Оман прилітав Голова Ради безпеки РФ Микола Патрушев. Цим же бортом Зеленський повернувся до Києва. При чому, повертався через Москву. Про це йдеться в розслідуванні "Схем".

Як повідомляв портал Знай.uа, прес-секретар Володимира Зеленського Юлія Мендель заявляє, що президент не зустрічався в Омані з секретарем Ради безпеки Росії Миколою Патрушевим.

Також портал Знай.uа писав, що новий глава ОПУ Андрій Єрмак прокоментував розслідування програми "Схеми" щодо візиту президента Володимира Зеленського до Оману.