Нардеп від "Слуги народу" Олена Шуляк вважає, що для заміни старого житла на нове знадобиться аж 200 років. Вона як ніхто розбирається у питаннях будівництва в Україні. Так, народна обраниця заявила, що кожного із команди Зеленського є за що покритикувати, але в умовах інформаційної атаки робити це слід вкрай обережно, пише Страна.

Олена Шуляк в Верховній Раді, фото: Facebook

За словами Шуляк, середній термін життя будинку становить 50-70 років.

"Зараз Індекс заміщення старого житла новим в Україні – 0,5% на рік. Це найнижчий показник у Європі. Щоб замінити старе житло на нове, нам знадобиться 200 років", – зазначила нардеп.

Нардепи в Київраді - фото Знай.ua
Нардепи в Київраді - фото Знай.ua

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як відомо, Київська міська рада хоче ввести мораторій на нове будівництво та реконструкцію в столиці.

"Процес будівництва в Україні починається з моменту відведення земельної ділянки. Для цього, згідно з оцінками BRDO, треба зібрати 55 документів і 17 разів зустрітися з чиновниками або землевпорядниками. На кожній ланцюжку бізнес-процесу ти змушений платити", - додала вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський на конференції з безпеки в Мюнхені підняв питання Донбасу.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський розповів про фатальне розмові з Трампом.

Також Знай. ua писав, що Зеленський в Мюнхені розповів, коли закінчиться війна на Донбасі.