У Путіна відреагували на ідею Зеленського про патрулювання кордону на Донбасі. У Росії вважають, що розгляд ідеї президента України Володимира Зеленського з патрулювання кордону з РФ на Донбасі неможливе без урахування думки "ДНР" і "ЛНР".

Відповідну заяву зробив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков. Він зазначив, що "Київ, як і раніше не проявляє готовність починати діалог з "ДНР" і "ЛНР".

Дмитро Пєсков, фото: TASS
Дмитро Пєсков, фото: TASS

"Це нова ініціатива. Для того щоб розглядати цю ініціативу, потрібно брати до уваги думку керівництва невизнаних республік, розуміти їхню позицію, тобто потрібно (з ними) розмовляти. Наскільки ми розуміємо першоджерело, тобто автор цієї ініціативи, Київ як і раніше не проявляє готовність починати діалог з представниками невизнаних республік Донбасу", - сказав Пєсков. Дмитро Пєсков

Водночас бойовики нові ініціативи Зеленського щодо кордонів назвали "спробою забалакати мінські угоди". Раніше Володимир Зеленський заявив, що українська сторона згодна на спільний контроль кордону з представниками ОБСЄ та окремих районів Донецької та Луганської областей (ОРДЛО) для проведення місцевих виборів на Донбасі.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Володимир Зеленський, Офіс президента
Володимир Зеленський, Офіс президента

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше