В Україну повертаються ті, хто втік з країни після Майдану. Про це розповів нардеп і громадський діяч Євген Рибчинський на своїй сторінці в Facebook.

"Бідна моя Україно... В Україну повертається уся нечисть, яка після Майдану тікала подалі аж гай шумів. Повертається щоправда вже не перший рік. Спочатку Шокін і Луценко, як кажуть інсайдери, попродавали справи ригам, заробивши за деякими даними десятки мільйонів зелених. Потім ведмедчук став їздити в АП ледь не як собі додому, а тепер і взагалі атовців саджають, а сепаратів кримінально очищують", - пишет Рыбчинский.

Євген Рибчинський
Євген Рибчинський

Він зазначив, що крім зняття санкцій за відвідування анексованого Криму і відновлення транзиту російського газу ведуть до того, що скоро українці зможуть побачити на київських вулицях Януковича з Азаровим.

"І ця нова реальність призведе вже до справжньої громадянської боротьби, адже після виборів мешканці квазі-республік перейдуть з категорії "сепаратисти" в категорію "російськомовні українці" і стануть вимагати держстатуса їх язика, автономії Донбасу і усіх соціальних виплат за 5 років ними розпочатої війни", - пишет Рыбчинский.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Він вважає, що вся "нечисть" повернеться і вже нікуди не поїде, навіть якщо буде третій Майдан, тому що вони вважають, що в 2014 просто дали слабинку і тепер настав їхній час.

"А що президент, його офіс, ВРУ і слуги народу? А нічого! Вони офіційно визнали своєю ідеологією центризм і тепер міцно стоятимуть з широко розставленими ногами над прірвою. Бо між ідентичною Україною з її прагненнями у ЄС та НАТО і сепаратним Донбасом із кацапованим південним сходом України цілковита прірва, внизу якої втрачена незалежність і зруйнований суверенітет. Тому вихід був і залишається один - захист теренів, мови, національних інтересів і розвиток всього українського з відключенням всього російського. Начебто речі цілком очевидні, але, як видно Кремль щедро платить лише за прямо протилежне, а Захід здатний лише давати кредити під найбільші в світі відсотки, керуючись виключно своїми національними інтересами", - резюмирует Рыбчинский.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Євген Рибчинський попередив Зеленського про біду.

Як повідомляв Знай. ua, Рибчинський розкрив підступ агресора.

Також Знай. ua писав, що стало відомо, хто може стати новим мером Києва, Рибчинський розкрив карти.