В Украину возвращаются те, кто бежал из страны после Майдана. Об этом рассказал нардеп и общественный деятель Евгений Рыбчинский на своей странице в Facebook.

"Бідна моя Україно... В Україну повертається уся нечисть, яка після Майдану тікала подалі аж гай шумів. Повертається щоправда вже не перший рік. Спочатку Шокін і Луценко, як кажуть інсайдери, попродавали справи ригам, заробивши за деякими даними десятки мільйонів зелених. Потім ведмедчук став їздити в АП ледь не як собі додому, а тепер і взагалі атовців саджають, а сепаратів кримінально очищують", - пишет Рыбчинский.

Евгений Рыбчинский
Евгений Рыбчинский

Он отметил, что кроме снятия санкций за посещение аннексированного Крыма и возобновления транзита российского газа ведут к тому, что скоро украинцы смогут увидеть на киевских улицах Януковича с Азаровым.

"І ця нова реальність призведе вже до справжньої громадянської боротьби, адже після виборів мешканці квазі-республік перейдуть з категорії "сепаратисти" в категорію "російськомовні українці" і стануть вимагати держстатуса їх язика, автономії Донбасу і усіх соціальних виплат за 5 років ними розпочатої війни", - пишет Рыбчинский.

Популярные статьи сейчас
Жизнь станет слаще без сахара: в Украине супермаркеты обновили цены на соль, майонез и кетчуп Подорожание почти на 40%: украинцев ожидает "сюрприз" в платежках Деньги на детей: в Украине увеличилась сумма пособия родителям новорожденного ребенка Поймали на улице и принудительно увезли в ТЦК: украинцам рассказали, как себя вести
Показать еще

Он считает, что вся "нечисть" вернется и уже никуда не уедет, даже если будет третий Майдан, потому что они считают, что в 2014 просто дали слабинку и теперь настало их время.

"А що президент, його офіс, ВРУ і слуги народу? А нічого! Вони офіційно визнали своєю ідеологією центризм і тепер міцно стоятимуть з широко розставленими ногами над прірвою. Бо між ідентичною Україною з її прагненнями у ЄС та НАТО і сепаратним Донбасом із кацапованим південним сходом України цілковита прірва, внизу якої втрачена незалежність і зруйнований суверенітет. Тому вихід був і залишається один - захист теренів, мови, національних інтересів і розвиток всього українського з відключенням всього російського. Начебто речі цілком очевидні, але, як видно Кремль щедро платить лише за прямо протилежне, а Захід здатний лише давати кредити під найбільші в світі відсотки, керуючись виключно своїми національними інтересами", - резюмирует Рыбчинский.

Обязательно подпишись на наш канал в Viber, чтобы не пропустить самое интересное

Напомним, Евгений Рибчинский предупредил Зеленского о беде.

Как сообщал Знай. ua, Рыбчинский раскрыл подвох агрессора.

Также Знай. ua писал, что стало известно, кто может стать новым мэром Киева, Рыбчинский раскрыл карты.