Один з найбільших лідерів світу, міжнародний експерт зі стратегії розробки брендів і співзасновник всесвітнього маркетингового агентства UP There, Everywhere Джуліан Стаббс розповів, що через війну з Росією Україну на Заході сприймають в досить негативному світлі, а також порадив, як можна розв'язувати питання з окупованим Кримом.

Про таке в інтерв'ю він заявив для видання "Апостроф".

"Україну бачать, як місце, де існують великі проблеми. Безумовно, ситуація з Росією - номер один у цьому списку. Думаю, саме через це більшість людей відмовляються від туризму і інвестування. Вони ставляться до України з обережністю, так як їх думки займають питання безпеки. Також іноземці думають про те, що в Україні високий рівень корупції. Іноді їх уявлення далекі від реальності, але саме ці проблеми - перше, що спадає на думку багатьом західним людям при згадці про Україну", - сказав він.

Міжнародний експерт Стаббс

Водночас, Стаббс додав, що знає велику кількість людей, які вважають, що саме Україна стала жертвою агресії з боку Росії:

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

"Ви отримали нового президента і новий уряд, але вашу країну все ще сприймають як місце з багатьма невирішеними проблемами. Більшість людей, яких я знаю, з якими зустрічався - з Західної Європи і Америки - знають Україну як жертву агресії. Вони дуже співчувають ситуації в Україні. Тому можна сказати, що стежка, по якій йшла України, була корисною для неї. Більшість людей вважають Україну жертвою, а не винуватицею виниклої проблеми".

Донбас, фото: ZIK
Донбас, фото: ZIK

Також міжнародний експерт доторкнувся болючого питання, яке стосується окупованого Росією Криму та порадив, що можна зробити з цією ситуацією.

"Перше і найголовніше - Україна повинна дійсно вирішити свої проблеми: і внутрішньополітичні, і в стосунках з Росією. Я зовсім-зовсім не політик. Однак, б'юся об заклад, ви ніколи не зміните погляд Росії на Крим. Україні потрібно змиритися з ситуацією і прийти до угоди з Кремлем з приводу півострова. Я розумію, які сильні почуття викликає це питання в українців, але я дійсно не бачу способу вплинути на точку зору Росії. Можливо, це важко прийняти, але, на мою думку, така реальність", - підсумував він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нормандська зустріч на межі зриву? У Зеленського зробили термінову заяву.

Як повідомляв Знай.uа спікер Ради Разумков заявив про неможливість миру на Донбасі.

Знай.uа писав, Володимир Зеленський дезінформує інформацією про зменшення обстрілу на Донбасі.