Перша леді України Олена Зеленська зустрілась із головою Представництва ЮНІСЕФ в Україні Лоттою Сильвандер. Представники Дитячого фонду ООН поділилися багаторічним досвідом щодо поліпшення умов життя дітей в світі. Учасники зустрічі також обговорили подальші кроки по впровадженню здорового харчування в ураїнських школах, пише сайт Президента України.

Олена Зеленська, фото: ОПУ
Олена Зеленська, фото: ОПУ

Українцям допоможуть сформувати Національну стратегію розвитку безпечного і здорового освітнього середовища.

"ЮНІСЕФ має величезну експертизу і широкі можливості залучати кращий світовий досвід з реалізації подібних програм. Тому взаємодія з організацією, яка виступає на захист прав дітей по всьому світу, є закономірним кроком", – прокоментувала Олена Зеленська.

Олена Зеленська, facebook.com/olenazelenska.official
Олена Зеленська, facebook.com/olenazelenska.official

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Міжнародний досвід свідчить, що зміни в системі шкільного харчування можуть позитивно впливати не тільки на здоров'я дітей, але і на такі аспекти, як успішність у навчанні, розумові здібності, і навіть допомагати боротися з дитячою бідністю.

Представниця ЮНІСЕФ в Україні Лотта Сильвандер зауважила, що тут головне - синергія і партнерство. Адже лише в такому випадку можд=ливі реальні і якісні зміни.

Як відомо, Олена Зеленська взяла на особистий контроль питання зміни харчування в українських школах.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Олена Зеленська взялася за раціон українських школярів, що вигадала перша леді.

Як повідомляв портал "Знай.ua", перша леді Олена Зеленська з офіційним спа-візитом осоромилася в Омані: "Класні шльопанці", фото.

Також "Знай.ua" писав, що дружина Кошового у день народження Олени Зеленської видала усі секрети першої леді.