Перша леді України Олена Зеленська планує зробити меню в школах здоровим і збалансованим, а також ввести в харчування дітей "молочку" та корисні перекуси. Подробицями дружина президента поділилася у своєму Facebook.

За її словами, користувачі озвучили багато аргументів за "молочку" в шкільному харчуванні, але аргументів проти було не менше.

"Усі вони – вагомі і обов'язково будуть враховані. Особливо, враховуючи збільшення випадків непереносимості лактози", - зазначила Олена.

В коментарях українці написали, що діти часто відмовляються пити молоко. У свою чергу Зеленська вважає, що завдання держави – надати можливість, а скористатися нею чи ні – вирішать діти і їх батьки. Перша леді уточнила, що молочні і кисломолочні продукти будуть натуральними, без цукру та барвників.

Олена Зеленська, фото: Фокус
Олена Зеленська, фото: Фокус

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Крім того, багато батьків заявили про бажання бачити в меню свіжі овочі і фрукти.

"Підтримую на 100% і обов'язково врахую. Проект з "молочкою" має на меті не замінити якісь продукти в дитячому раціоні або кардинально змінити їх, а доповнити і розширити шкільне меню", - пояснила дружина президента.

Зеленська пообіцяла пізніше окремо і докладно розповісти про співпрацю з Євгеном Клопотенком, який розробив оновлене меню для шкільних їдалень.

скріншот, facebook.com/olenazelenska.official

Допис щодо ідеї доповнення шкільного меню молочними та кисломолочними продуктами викликав дискусію, і це добре. Добре,...

Geplaatst door Олена Зеленська op Woensdag 12 februari 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олена Зеленська вбралася у траур під час візиту до Папи Римського.

Як повідомляв портал Знай.uа, дружина Кошового в день народження Зеленської видала всі секрети першої леді.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленська відновила свій Facebook після хвилі хейта.