Володимир Зеленський повинен скасувати інститут президенства в Україні, який себе не виправдав, оскільки кожен новий гарант перетворює країну на "султанат чи свій особистий двір".

Таку думку висловив журналіст і блогер Андрій Пальчевськіий в новому короткому відео.

Пальчевський зазначив, що зустрівся з головою фракції "Слуга народу" Давидом Арахамією та передав для президента Володимира Зеленського "погані новини".
"Арахамія сказхав мені, що він один з небагатьох, хто повідомляє президенту погані новини. Мені здається, що найстрашніше, що президенту взагалі ніхто нічого не повідомляє. Він сидить у "теплій ванні", а всіх людей, на шталт нас з вами, відразу оголошує ворогами нового курсу. Нема ніякого нового курсу. Є старий курс на зміну потоків, на використання людей у своїх цілях і т. д.", - зазхначив журналіст.
Пальчевський підкреслив, що пора змінювати такий курс, і єдиний шлях для цього - скасування інституту президенства.
"У президента Зеленського залишився один варіант - це збирати національні асамблеї, і поволі але впевнено готуватися до того, щоб інститут президенства залишився в майбутньому. Він повинен бути останнім президентом України, Пора закінчувати з цією групою людей, які перетворюють нашу країну в султанати чи особистий двір, у даному випадку у "Квартал". Я думаю. це буде зроблено не по-доброму, так по-поганому - от в чому краса чи жах сучасної ситуації."
Пальчевський також висловив сподівання, що Арахамія передасть президенту, що рішення щодо землі буде абсолютно фатальним.

Журналіст натякнув - з розмови з Арахамією він зрозумів, шо таке рішення не буде прийнято.

" Це те хороше, що я зрозумів із розмови", - зазначив Пальчевский.

меняйТЕ курс! и токсичных прихвостней!

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Dinsdag 18 februari 2020