Експрезидент України Петро Порошенко розплакався, стоячи поряд зі своєю дружиною Мариною і з квітами в руках. Епічний кадр розмістив на своїй сторінці у facebook Сергій Наумович. Так, на фото Порошенко вшановує трагічні і героїчні події 6-річної давнини, коли за злочинними наказами тодішньої влади, яка вивела війська проти власного народу, 600 учасників Революції Гідності було поранено. І більше 80 — вбито.

Анонса не было. Откуда журналисты узнали, что Петр Алексеевич будет плакать в этом месте и в это время? Неужели это личные партийные фотографы прибыли вместе с ним в одной машине? фото Severion Dangadze

Geplaatst door Sergey Naumovich op Dinsdag 18 februari 2020

У чорних траурних пальто Порошенки стоять і обличчя на них немає, але журналісти в найбільш підходящий момент, коли потекла скупа сльоза дружно фіксували історичний момент на фото.

"Анонсу не було. Звідки журналісти дізналися, що Петро Олексійович буде плакати в цьому місці і в цей час? Невже це особисті партійні фотографи прибули разом з ним в одній машині?", - йдеться у повідомленні.

Скріншот, фото з Фейсбук

Українці миттєво відреагували на сльози екса і прокоментували фото із плачучим Порошенком.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Десь бачив комент про закриту соціологію, яка показує, шо нарід на ура сприйняв сльози Зе в аеропорту, коли повертали тіла", "ФотоГЕНИчні докази Пеці 5 ("Петр 5") - щодо Майдану, та мародерів і вбивць - посібників на ньому. Пецьо у перших лавах та шпальтах в фото і ЗМІ + кр/справи +", "От шулер, ещё и слезу скупую вытерает", - коментують користувачі у мережі.