У середу, 19 лютого, під стінами Офісу президента зібралися українці, підприємці, які проти зміни законодавства стосовно ФОП. Серед них був і бізнесмен, журналіст і політолог Андрій Пальчевський. Відео з мітингу з'явилося в Telegram-каналі Romanenko Dreams&Nightmare Show.

Андрій Пальчевський зазначив, що почувається не дуже добре і вибачився, якщо не буде дуже голосно чути.

Андрій Пальчевський, скріншот з відео
Андрій Пальчевський, скріншот з відео

"По-перше, я щойно розмовляв із чоловіком, який приїхав зі Львова і він мені, політологу, дуже серйозну річ сказавши про роль, яку виконують взагалі наші підприємці. Він мені сказав, що підприємці – є прошарком нашого суспільства, яке найбільш підтримували революції Зеленського і всі демократичні зміни. І якщо цього не буде відбуватися в майбутньому, може статися таким чином, що цей, найбільш революційний прошарок піде проти і президента також", - сказав Пальчевський.

Після цього він сказав, що якщо йому дозволять, то він скаже російською і зазначив, що він старий киянин.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Настав момент істини, минуло майже 10 місяців, як президент Зеленський у влади. Ми прекрасно розуміємо, нам все одно як звуть міністра, попит буде з однієї людини, його звуть Володимир Зеленський. Він повинен нас чути. Я дуже підтримую всіх вас. Ті, хто кажуть, що третьої революції не буде – помиляються", - резюмував Пальчевський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський передав погані новини Зеленському.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський потужним віршем поставив "слуг народу" на місце.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський розповів, чому рейтинг Зеленського котиться вниз.