У середу, 19 лютого стало відомо, що Вищий антикорупційний суд зобов'язав Національне антикорупційне бюро відкрити справу про корупцію голови Державної митної служби Максима Нефьодова.

Про це вказується в судових матеріалах, повідомляють "Українські Новини".

Так, до суду поскаржився на бездіяльність НАБУ анонімний громадянин, який стверджує в позові, що 23 січня звернувся в НАБУ із заявою про вчинення злочину групою осіб на чолі з Нефьодовим.

Максим Нефьодов, Ліга
Максим Нефьодов, Ліга

Відзначається, що вони нібито систематично отримували хабарі за поставки горючих і несертифікованих панелей на ринок України на підставі фіктивного аудиту заводів-постачальників. В результаті таких дій за інформацією заявника державі було завдано збитків на більш ніж 40 млн гривень.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

НАБУ відмовилося розслідувати ці "схеми", проте 11 лютого суд зобов'язав НАБУ все ж відкрити справу проти Нефьодова.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Нефьодова помітили на закритій вечірці в столичному клубі Queen. З'явилося відео, на якому головний митник танцював з оголеними дівчатами в масках.

Як повідомляв портал Знай.uа, Нефьодов заявив, що все нормально і нічого дивного у відео немає.

Також портал Знай.uа писав, що інтимним пригодам Нефьодова знайшли несподіване виправдання.