Деградація влади вражає, те що представники нового уряду роблять і говорять, аналізувати потрібно лише через призму проблем з розумовим розладом.

Таку думку висловив економічний експерт Юрій Атаманюк в ефірі Politeka-online.

Аналітик прокоментував "100 досягнень" уряду Гончарука, які насправді є абсолютним провалом.

Атаманюк зазначив, що більшість із цих "досягнень" є липовими, оскільки новий уряд приписує собі заслуги попередників.

"Те, що вони говорять про свої досягнення... Я вам скажу, там, наприклад, є досягнення в цих "ТОП-100", що ми встановили і запустили 7 сканерів на митниці, які багато років не могли запустити, і тепре швидкість розтаможки збільшилась в рази. По-перше, що значить запустити сканери? Потрібно прповести тендер, їх потрібно купити, їх потрібно встановити, адаптувати, перевірити. Тобто все це робилося протягом 2 років до цих хлопців, а вони прийшли в той момент, коли потрібно було перерізати ленточку, і кажуть - це наше досягнення, це ми зробили", - підкреслив експерт.

Юрій Атаманюк, зокема, розкритикував голову Державної митної служби Максима Нефьодова, який постійно провалює виконання плану.
"Сьогодні читаю пост Нефьодова. Це просто таке цинічне тримання всіх нас за ідіотів, що просто не зхнаю, як реагувати. Його пост: "Ура! Ми через "Прозоро" продали першу партію конфіскату - 9 тон секондхенду на суму 90 тисяч грн. 33 мільярди - план лютого, очікування по виконанню - 24 мільярди. 9 мільярдів він не виконує. Минулого місяці завалив, цього місяця 30% невиконання, а в нього "Ура"... ", - іронізує Атаманюк.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще