Прем'єр-міністр Олексій Гончарук розпочав засідання оперативного штабу уряду в Нових Санжарах Полтавської області, куди доставили евакуйованих з Китаю людей.

На ньому також присутні міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і глава Міністерства охорони здоров'я Зоряна Скалецька.

Примітно, що Гончарук почав у Facebook онлайн-трансляцію, однак через кілька хвилин вона обірвалася, а потім відео було видалено.

скріншот

На початку засідання прем'єр уточнює кількість прибулих громадян, екіпажу та інші деталі. На тлі хтось підтверджує, що люди розселяються.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Аваков переговорив з кимось по телефону і доповідає Гончаруку, що виникла проблема з екіпажем.

"У нас 19 членів екіпажу. Вони думали, що у кожного буде власна кімната. А виходить так, що вони по два. Зараз вони дивляться, як перекомбінувати", - сказав міністр внутрішніх справ.

У свою чергу Telegram-канал розмістив фотографію з засідання, на якій зображені Гончарук і Аваков.

"За способом носіння маски відразу стає зрозуміло хто розумніший - Аваков чи Гончарук", - наголошується в підписі до фото.

Олексій Гончарук та Арсен Аваков

скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в мережі розкритикували Гончарука, який заявив, що екстрено залишає столицю і летить у селище Нові Санжари.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Полтавщину заходить Нацгвардія і БТР - бійки з поліцією виходять за межі.

Також портал Знай.uа писав, що за перешкоджання евакуйованим українцям з Уханю, мітингувальники потраплять під кримінальну статтю.