У мережі з'явилася досить цікава інформація про медіа-минуле голови фракції "Слуга народу" Давида Арахамії. Відомо, що в 2018 році майбутній політик був героєм шоу "Битва екстрасенсів", яке знімає один з відомих українських телеканалів.

Про це стало відомо завдяки публікації в мережі Facebook Олександри Абдєєвої.

Публікація Олександри Абдєєвої, Facebook
Публікація Олександри Абдєєвої, Facebook

"Дратуте", - підписала публікацію Олександра.

Відомо, що випуск за участю Давида Арахамії було показано в ефірі і потім опубліковано на Youtube-каналі проєкту 16 грудня 2018 року. Дата зйомок — невідома. У цьому випуску учасникам шоу, екстрасенсів, пропонувалося продемонструвати свої навички, визначивши серед п'яти героїв одного, який є мільйонером.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У якості багатія в шоу виступив саме Давид Арахамія. Однак він представився як Девід Браун. Як політик розповідав, це його псевдонім, який він часто використовує, коли виступає публічно і в соціальних мережах.

Варто нагадати нашим читачам, що міністр культури, молоді та спорту України, колишній голова правління телеканалу "СТБ", на якому "Битва екстрасенсів" і виходила, Володимир Бородянський заявив, що завдяки "Битві екстрасенсів" було розслідувано багато кримінальних справ, а невинно засуджені люди вийшли з тюрем.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, міністр Бородянський намагається переконати українців, що злочини розкривають екстрасенси.

Як повідомляв Знай.uа екстрасенс передбачив майбутнє України на Рік Білого пацюка.

Знай.uа писав, українські відьми в XXI столітті: як в судах вирішують справи з чаклунством.