Арахамія розповів, що змінилося в Кабміні після прослуховування Гончарука. В Парламенті і уряді максимально посилено безпеку, відповідні заходи були впроваджені після скандальної ситуації з прослуховуванням прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

Про це повідомив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія. Він припустив, що записи розмов у Кабінеті міністрів могли вестися кимось з тих, що брали участь у зустрічі, але це лише його думка. Про це повідомляє Хвиля.

Давид Арахамія
Давид Арахамія
liga.net

"Я не розбирався глибоко в цій темі, але моя думка, що писав хтось з учасників зустрічі. Хто саме – це вже теорії змови. Кабінети перевірили, в кабінетах нічого немає", зазначив Арахамія. Давид Арахамія

Давид Арахамія уточнив, що після цього випадку були посилені охоронні заходи, які приносять багато незручностей. Глава фракції "Слуга народу" також підкреслив:

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"… і до Разумкова вже з телефоном не зайдеш. Також і по Кабміну і до міністрів. Це не дуже зручно: якщо засідання по півтори години, то потім виходиш, а в тебе 100 пропущених дзвінків". Давид Арахамія

Варто нагадати, 15 січня в мережу потрапив аудіозапис, на якому прем'єр-міністр Гончарук веде переговори з представниками Кабміну. На записі чути, як прем'єр заявив, що він в економіці "профан", а глава держави Зеленський з "пустим місцем в голові".

Нагадаємо, раніше в СБУ пояснили, навіщо прийшли в офіс "1+1", журналісти теж не стали відмовчуватися

Як повідомляв портал "Знай.ua", українцям прийшли подвійні платіжки за газ, виправдання Гончарука - не рятують

Також "Знай.ua" писав, що прем'єр-міністра Гончарука порівняли з державою в смартфоні: "Такий глючний, аж хочеться розбити об стіну"