У будинку колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожари правоохоронці виявили тіло підприємця Сергія Старицького. Наразі розглядається версія щодо самогубства, однак є підозра, що до вбивства може бути причетний власник помешкання.

Про це повідомляють численні ЗМІ.

Відтак, як відзначається, інцидент мав місце у селі Чайки, що на Київщині. Саме там у помешканні екс-міністра закордонних справ Кожари поліцейські і виявили застреленого 56-річного чоловіка.

"По спецлінії 102 надійшло від жительки села Чайки про те, що в будинку покінчив життя самогубством чоловік, який приїхав в гості зі столиці. За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група Києво-Святошинського відділу поліції, яка виявила тіло чоловіка з вогнепальним пораненням голови", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Кожара

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Щоправда, за інформацією "Обозреватель", це могло бути зовсім не самогубство.

"Згідно з інформацією джерела, характер поранення і положення тіла вказує на те, що підприємця могли вбити. На момент прибуття співробітників поліції Кожара знаходився в неадекватному стані", - пише ЗМІ.

Також варто відзначити, що смертельний постріл було зроблено з пістолета Jericho 941, який зареєстрований саме на Кожару.

До слова, Леонід Кожара обіймав посаду міністра закордонних справ в уряді Миколи Азарова у 2012-2014 роках. Щодо вбитого, Сергія Старицького, то він засновник ТОВ "Спорт Медіа Проект" і ТОВ "C. I. U.".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, український заробітчанин не витримав польських босів і покінчив самогубством, перші деталі

Як повідомляв портал "Знай.uа", син соратниці Януковича звів рахунки з життям, що відомо.

Також Знай.uа" писав, Польща кардинально змінює міграційну політику, працівникам час збирати валізи