У Далласі поліцейський застрелив беззбройного чорношкірого студента.

Про це повідомляє Associated Press.

За даними агентства, коли 19-річний Крістіан Тейлор виїхав на автомобілі з автосалону, в поліцію надійшло повідомлення про грабіж.

Після того як правоохоронці прибули на місце події, між поліцейськими і студентом зав'язалася боротьба, в результаті якої 49-річний Бред Міллер застрелив Тейлора.

Читайте також: У Кіровограді злочинець пограбував банк за допомогою цигарок і пластиліну

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Повідомляється, що подія викликала резонанс серед користувачів соцмереж, яких, збентежив той факт, що подія не зафіксувала жодна камера відеоспостереження.

Нагадаємо, в квітні в Балтіморі пройшли масові протести і заворушення у зв'язку зі смертю темношкірого чоловіка в поліцейській дільниці.

Раніше повідомлялося, що суд в американському штаті Огайо виправдав білого поліцейського Майкла голили у справі про вбивство двох беззбройних афроамериканців.