Відомий український журналіст, блогер і політичний оглядач Михайло Шнайдер звернув увагу своїх читачів на те, як живуть колишні політики, чиновники і всі ті люди, які "мали доступ". Головним героєм звернення стала сім'я колишнього генерального прокурора України Юрія Луценка.

Шнайдер звернув увагу на несправедливість. Чиновники на своєму "заслуженому" відпочинку витрачають космічні суми на різноманітне дозвілля, а прості українці залишаються на пенсії з копійками.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Шнайдера в мережі Facebook.

Публікація Михайла Шнайдера, Facebook
Публікація Михайла Шнайдера, Facebook

"Тільки в нашій державі, топ-чиновники виходячи на пенсію починають їздити світом і насолоджуватися життям, а прості українці... просто йдуть по світу.", - пише Шнайдер.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Розбійник" повернувся: Зеленський зустрівся в Борисполі з Годунком.

Як повідомляв Знай.uа "Король контрабанди" Ілля Павлюк просуває свою людину на корупційні схеми митниці – Юрій Атаманюк розкрив деталі скандалу.

Знай.uа писав, керівник Чорноморської митниці спростував звинувачення і назвав їх маніпуляцією.