Український блогер Михайло Шнайдер розкритикував народного депутата Іллю Киву, який навчився "перевзуватися у повітрі" та привітав мешканців країни з 23-м лютого, коли у Росії святкували День захисника Вітчизни.

Відповідний допис він оприлюднив на власній Facebook-сторінці.

Відтак, чоловік навів приклад того, як нардеп ще у 2015 році закликав українців не святкувати 23 лютого, а вже у цьому році, змінивши свою думку, "послав усіх" та привітав українських чоловіків.

"Схоже у нас з'явився новий чемпіон по перевзування в повітрі. І це наш знаменитий Ілля Ківа, який примудрився відредагувати свою публікацію аж... за 2015 рік. У цій самій публікації, він писав про категоричне неприйняття святкування 23 лютого. Але сталося справжнє Диво. І буквально вчора, наш "Герой" кардинально поміняв свою думку, при цьому не забувши відкоригувати пости в Facebook", - написав він, оприлюднивши відповідні фотографії.

Скріншот допису

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Водночас Шнайдер додав, що це виглядає вкрай низько та не схоже на, аби так робила розумна людина.

"Якщо говорити серйозно, то все це виглядає просто жалюгідно. Невже нормальний і адекватний чоловік, може змінювати свої переконання і принципи як рукавички? Я впевнений, що ні", - підсумував він.

Друзья, это просто какая-то Фантастика. Похоже у нас появился новый чемпион по переобуванию в Воздухе. И это наш...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Maandag 24 februari 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, з дівчаток переключився на Жириновського? Кива безглуздо виправдався за переписку в Раді.

Як повідомляв Знай.uа Кива поскаржився Жириновському на Гончарука, обізвавши його "під*ром".

Знай.uа писав, Путін знайшов заміну прем'єру РФ Медведєву: що відомо про Михайла Мішустіна.